Care este cel mai adânc loc de pe Pământ? A coborât cineva până acolo? A șocat pe toată lumea tragedia celor care au vrut să viziteze recent epava Titanicului să vedem acum care sunt misterele celei mai adânci gropi abisale din lume!

 Care este cel mai adânc loc de pe Pământ? A coborât cineva până acolo? A șocat pe toată lumea tragedia celor care au vrut să viziteze recent epava Titanicului să vedem acum care sunt misterele celei mai adânci gropi abisale din lume! Cine a reușit performanța la care nici nu putem să ne gândim sau să ne-o imaginăm? Răspunsurile, atât de interesante, le găsiți la acest link de mai jos din Youtubeenciclopedia. Aveți ocazia unică de a avea acces ABSOLUT GRATUIT la această supervaloroasă enciclopedie. Subscrieți pentru a afla și alte informații absolut uluitoare. Youtubeenciclopedia vă oferă cele mai interesante informații cu putință.

Groapa Marianelor este cel mai adânc punct de pe suprafața Pământului, aflat în Oceanul Pacific, având 11.022 metri adâncime. Aceasta a avut în trecut 10.911 metri.