CARMEN DAN CUNOSCUTA CA „BLONDA PEDELISTULUI LIVIU DRAGNEA „ATAC LA BAIONETA IMPOTRIVA LUI SORIN GRINDEANU SI VICTOR PONTA”:EL SE VREA ADEVARATUL PREMIER!”

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a susținut, la România TV, că premierul Sorin Grindeanu este doar o „păpușă” a cărei cheiță se întoarce periodic, în spatele său fiind „cel care se vrea adevăratul premier, respectiv Victor Ponta”.

Nu a stat niciodată în drum de părul prea alb a unui anume Cune, nu i-a păsat prea mult de etatea lui Zavera și nici de gradele mult prea mici ale unor șoferi de la Palatul Administrativ. Prietenii știu de ce, așa că nu mai intrăm în detalii legate de profesionalismul său. Intrinsec a fost și gestul domniței de Teleorman de a-i ține casa lui Dragnea. Pe vremea când baronul total începuse să nu mai aibă loc într-un apartament, s-a învecinat, în acte, cu tanti bugetara, pe atunci o simplă angajată a CJ-ului pe care condamnatul întâi din PSD îl conducea în mod direct la vremea respectivă, scrie ziarul