ce-am mai gatit in bucataria mea noua...
De cand am bucatarioara noua, vesela, am si pofta de experiemnte culinare. 
 E un fel de joaca de-a gustul, de-a forma, de-a condimentele. Micul dejun ca mic dejun, ca trebuie. Fie ca e vorba de un banal ou cu avocado, praf de chilli si paine prajita sau de budinca de hrisca si goji.
 Ai mei sunt traditionali. Mama spune ca n-ar gati niciodata asa ceva, ca-i displac condimentele. 
 Nu apreciaza.
 Prietenii sunt draguti, se bucura, imi trimit la randu-le poze cu mancare. Nu ne-a apucat niciun fel de Masterchefeala, insa atunci cand ai bucatarioara ta, o zi libera in weekend si drag sa gatesti si mai ales sa gatesti pentru cineva lucrurile sunt dulci de la sine. E un fel de exteriorizare altfel, un fel de timp al tau valorificat. In culori si miresme. In texturi si-n aventuri la capatul carora te simti un pic mai mare si mai bogat.