Durerea articulară este văzută în principal ca fiind legată de îmbătrânire, dar în ultimii ani a fost văzută ca o problemă în rândul tinerilor. Cu toate acestea, oamenii adoptă toate căile de tratare a acesteia, dar, în ciuda acestui fapt, nu sunt capabili să o ușureze.
Acest lucru se datorează în principal faptului că nu are cunoștințe complete despre durerea articulară, care nu este încercată să depășească. Dacă suferiți și de această problemă, ar trebui să citiți acest articol, deoarece am furnizat informațiile necesare despre durerea articulară.
Ce este durerea articulară?
Durerea articulară înseamnă întindere, durere, rigiditate etc. în articulațiile oricărei părți a corpului. Cu toate acestea, poate fi tratată prin Prescripții generale de uz casnic, dar dacă această problemă a rămas aceeași pentru o lungă perioadă de timp, atunci singura opțiune de tratare a acesteia este înlocuirea articulațiilor. Care sunt simptomele durerii articulare.
Durerea articulară începe cu durere normală, astfel încât unii oameni nu înțeleg gravitatea ei. Acest lucru se datorează faptului că, după un timp în care durerea articulară crește, trebuie să solicite ajutor medical.
Deci, dacă o persoană are aceste 5 simptome în corpul lor, nu ar trebui să le ignore deoarece sunt semne de durere articulară:
- Având probleme de mers pe jos – simptom major de dureri articulare are probleme de mers pe jos. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când există durere în articulațiile genunchilor, într-o astfel de situație provoacă, de asemenea, persoane care suferă de probleme în a se ridica și a sta.
- Inflamația articulațiilor – celălalt simptom
al durerii articulare este umflarea sau intrarea în
articulații.
Într-o astfel de situație, nu este suficient să faci sikai, ci să cauți ajutor medical. - Înmuiere în articulații – dacă o persoană se simte moale în articulații, trebuie să-și informeze medicul, deoarece acesta poate fi un semn de durere articulară.
- Articulațiile se simt rigide – adesea, unii
oameni se simt rigid în articulații.
Astfel de oameni ar trebui să consulte imediat un medic, deoarece poate fi un simptom al durerii articulare. - Înroșirea articulațiilor – înroșirea bruscă a articulațiilor poate fi, de asemenea, un simptom al durerii articulare.
Trebuie să găsiți tratament
O astfel de situație poate fi un pas sensibil pentru a solicita imediat ajutor medical. Ce cauzează durerea articulară? Există destul de multe cauze ale durerii articulare, deci este destul de dificil să aflăm cauza exactă a acesteia.
În ciuda acestui fapt, studiile efectuate pe această problemă sunt clare că posibilele cauze ale durerii adăugate pot fi următoarele.
- Echimoze – cauza majora a durerii articulare este echimoze. Acest lucru se întâmplă numai atunci când există o vătămare internă care trebuie investigată imediat și corectată.
- Suferă de artrită artritică – durerea articulară este probabil în principal la persoanele care suferă de artrită artritică. Astfel de persoane ar trebui să aibă grijă deosebită de sănătatea lor și să contacteze imediat medicul dacă există probleme de sănătate.
- Infecțiile articulare apar – adesea, durerea articulară poate fi, de asemenea, cauza infecției. Cu toate acestea, poate fi vindecat consumând medicamente antibiotice, dar poate provoca dureri articulare dacă această problemă persistă mult timp.
- Entorse – uneori entorse poate provoca, de
asemenea, dureri articulare.
Într-o astfel de situație, singura opțiune de a fixa entorsa este aceea de a consta dintr-un specialist osos, altfel poate lua o formă gravă.
Durerea articulară poate apărea și la persoanele ale căror articulații ajung în mijlocul Greciei. Sarcina principală între zone este de a menține capacitatea de lucru a articulațiilor, dar când este terminată, provoacă probleme cum ar fi durerea articulară.
Cum poate fi identificată durerea articulară?
Dacă durerea articulară este identificată în timp, aceasta poate fi tratată corect. Acest lucru poate reduce puțin suferința oamenilor, făcându-le viața mai bună.
Deci, aceste 4 moduri de a identifica durerea articulară pot fi adoptate :
- Examinarea istoricului medical – cel mai simplu mod de a identifica dureri articulare este de a examina istoricul medical. Nu este prima dată când o persoană a avut o boală.
- Făcând raze X – deoarece durerea articulară este, de asemenea, rezultatul unor cauze interne, cum ar fi diferența dintre articulații, astfel încât medicii recurg la raze X pentru a confirma acest lucru.
- Efectuarea unui test de sânge – adesea, medicii fac și teste de sânge pentru a identifica problema, astfel încât oamenii să poată monitoriza starea interioară a corpului.
- Luând testul de sedimentare – pentru a detecta durerea articulară în prezent, este susținut și testul de sedimentare (testul sendimention), care numără în principal celulele sanguine.
Cum se trateaza durerea articulara? (cum de a trata dureri
articulare? în hindi)
De îndată ce o persoană este diagnosticată cu dureri articulare,
tratamentul ar trebui să înceapă.
Acest lucru ar putea salva persoanele care suferă de ea. Astfel, tratarea durerii articulare este posibilă în felul următor :
- Exfoliere – cel mai simplu mod de a trata durerea articulară este exfolierea. Exfolierea crește funcția articulară, reducând astfel durerea care apare în ea.
- Acordarea de medicamente – durerea articulară este, de asemenea, tratată prin medicamente. Aceste medicamente împiedică această durere să crească, precum și să o vindece.
- Luând terapie – adesea, medicii recomandă, de asemenea, să luați terapie persoanelor care suferă de dureri articulare. Această terapie este utilă în reducerea durerii articulare.
- Faceți yoga – această problemă poate fi
vindecată și prin yoga.
Într-o astfel de situație, pranayama, setbabasana, shavasana etc. poate fi benefic.
Având o operație-atunci când o persoană care suferă de dureri articulare nu se simte confortabil în nici un fel de tratament, operația genunchiului este singura opțiune pentru el.
În plus, chirurgia numită artroplastie (artroplastie) poate fi efectuată pentru alte articulații ale corpului.