CINE ESTE PRESUL KLAUS WERNER JOHANNIS ,ACEST TRADATOR AL INTERESULUI NATIONAL AL ROMANIEI ,SLUGA TRIADEI MAFIOTE A STRAINATATII!

Insipid, incolor şi inodor, dar şi linguşitor şi obraznic a fost discursul lui Klaus Iohannis la şedinţa de alegeri a Consiliului Superior al Magistraturii. Pentru cei care au deschis calculatorul, ziarul, aparatul de radio sau televizorul mai târziu, trebuie spus că domnul Iohannis a candidat pentru Preşedinţia României în perioada în care era judecat într-un dosar deschis de Agenţia Naţională de Integritate.

Ei bine, domnul care a fost achitat de preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, pe care preşedintele României, Klaus Iohannis, a numit-o la Curtea Constituţională, a avut îndrăzneala, ca să nu spunem tupeul, să afirme în faţa Consiliului Superior al Magistraturii: „Personal, sunt convins că dacă ne-am apuca odată să rediscutăm Constituţia, arhitectura statului, este obligatoriu să introducem principiul integrităţii chiar în Constituţie, a...