Cluj – fata educata a Romaniei

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Oanahrp

A circulat zilele acestea pe Internet o fraza care a stârnit zâmbete  si chiar ironii “Gimnastii s-au intors acasa (a se intelege Bucuresti) de la Campionatul European din Cluj”. Pe 23.04 se incheia la Cluj Campionatul European, o competitie de gimnastica, organizata in Romania dupa 60 de ani. Ce am descoperit in circa 4 zile petrecute acolo este adevarul ironiei formulate de presa caci acel “acasa” este de fapt o sintagma peiorativa la adresa capitalei incapabile in circa 2 ani sa construiasca o sala polivalenta, sa ofere un cadou de suflet sportivilor care fac Romania cunoscuta in fata unor puteri precum Rusia, Franta, Germania etc.

Competitia privind organizarea acestui campionat a venit din partea Danemarcei, o tara cu PIB pe cap de locuitor in top 10 conform Fondului Monetar International si cu cei mai fericiti oameni de pe planeta conform 

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate