COMUNICAT A.D.G.A. „Dragi suporteri galben-albaștri.Anul acesta sărbătorim un moment istoric – 100 de ani de Petrolul Ploiești! Pentru a marca acest eveniment unic, ne dorim să sprijinim financiar o coregrafie spectaculoasă la Tribuna a 2-a„

 Dragi suporteri galben-albaștri,

Anul acesta sărbătorim un moment istoric – 100 de ani de Petrolul Ploiești! Pentru a marca acest eveniment unic, ne dorim să sprijinim financiar o coregrafie spectaculoasă la Tribuna a 2-a, o coregrafie care să fie în ton cu dragostea și pasiunea noastră pentru culorile Petrolului. Evenimentul va avea loc pe 12 octombrie, ora 19.00, cand FC Petrolul Ploiesti va intalni intr-un meci de gala pe Vitesse Arnhem.

Pentru a face acest lucru posibil, apelăm și la sprijinul vostru, al celor care trăiți fiecare meci la intensitate maximă! Asociația Diaspora Galben Albastră vă invită să contribuiți și voi la această inițiativă, pentru ca împreună să facem din acest moment o amintire de neuitat!

Orice contribuție contează! Haideți să demonstrăm din nou ce înseamnă cu adevărat „Petrolul e al nostru!” și să scriem istorie împreună.