CONFERINTA DE PRESA DIN 2000 CAND PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS RECUNOSTEA CA A INTERMEDIAT ADOPTII PENTRU DOUA FAMILII CANADIENE,UNA FIIND CAZATA ACASA LA GAULEITERUL NAZI JOHANNIS!

Conferinţa de presă ocazionată de subiectul adopţiilor din luna mai 2000, când Klaus Iohannis se afla în campanie electorală pentru prima candidatură la Primăria Sibiu.

 

Declaraţiile lui Iohannis, vădit speriat, seamănă mai mult cu un autodenunţ, decât cu o pledoarie pentru nevinovăţie, aşa cum dorea el să convingă jurnaliştii prezenţi atunci la sediul FDGR Sibiu. Este interesant, Iohannis susţine că acei canadieni nu au vrut să-i adopte pe toţi fraţii Iliuţ. Este adevărat, fiindcă cei doi nu au dorit să-l adopte şi pe băieţelul Vasile, de cinci ani, deoarece avea probleme de sănătate, ori ei aveau nevoie doar de copii foarte sănătoşi! Oare în ce scop, dacă tot pozau în buni samariteni? Nu, nu au vrut să adopte decât doi copii, conform spuselor lui Iohannis, dar în final au adoptat 4 (patru) prin aceeaşi sentinţă civilă nr. 13/1990 la dosa...