Congelarea este o metodă excelentă de a păstra carnea proaspătă pentru mult timp. Dar știai că durata și modul în care depozitezi carnea influențează gustul și calitatea acesteia? Hai să aflăm ce trebuie să faci!

  • Postat în Mass Media
  • la 27-06-2025 07:42
  • 7 vizualizări
Congelarea este o metodă excelentă de a păstra carnea proaspătă pentru mult timp. Dar știai că durata și modul în care depozitezi carnea influențează gustul și calitatea acesteia? Hai să aflăm ce trebuie să faci!
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Jurnalista.net

 Cât timp rezistă carnea de porc în congelator? Carne crudă: Bucăți mari (pulpa, cotlet): până la 12 luni. Carne tocată sau feliată: 3-4 luni – ideal pentru preparare rapidă. Carne gătită: Preparatele gătite, precum friptura sau tocănițele, pot fi păstrate între 2-3 luni. Notă: După acest interval, carnea nu devine periculoasă, dar textura și aroma pot fi afectate.  Cum influențează […]

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente