COREEA DE NORD SI COREEA DE SUD REIAU DISCUTIILE LA NIVEL INALT!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Reprezentanți ai Phenianului si Seulului se vor întâlni, marți, pentru a relua discuțiile la nivel înalt, întrerupte în urmă cu doi ani și pentru a stabili dacă statul nord-coreean va participa la Jocurile Olimpice de anul acesta, informează site-ul agenției de știri Dpa.

Întrevederea, care va avea loc între zece reprezentanția ai celor două Corei, va începe la ora locală 10, în localiteatea Panmunjon, aflată la frontiera dntre cele două state, unde a semnat armistițiul din 1953.

Coreea de Sud a declarat recent că speră ca această întâlnire să ajute la îmbunătățirea relațiilor deteriorate în urma refuzului Phenianului de a renunța la testarea rachetelor balistice și a altor arme nucleare.

Cho Myoung-Gyon, ministrul pentru Reunificare și șeful delegației trimise de Seul, a declarat că unele dintre subiectele discutate în cadrul întâlnirii vor fi Jocurile Olimpice, detensionarea relațiilor și reunirea familiilo

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate