Cornel Nistorescu: Sub oblăduirea lui Klaus Iohannis vom trăi niște ani pe care să-i numim ”PNL rade tot!”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

– Ghidi-ghidi, mititelule, ghidi-ghidi! Zice Vasile Dîncu în timp ce se face că scarpină un porc la televizor. Iar din complezența sa cu ambiții teoretice oamenii nu trebuie să înțeleagă că ar fi vorba de o gîndire filosofică profundă, care fixează dimensiunea politică a momentului. PNL-ul este o catastrofă și trebuie lăsat la guvernare pentru că în felul acesta lucrează pentru ”viitorul de aur” al PSD.

Felul nenorocit în care prestează liberalii este benefic pentru partidul lui Dîncu, pentru mustața sa înțeleaptă, de sub care zboară mereu stoluri de panseuri politice, dar nici o strategie folositoare pentru țară. Gîndirea de pomanagiu politic a lui Vasile Dîncu, furnizor de strategii, interpretări și cauzalități pentru toți proștii de pe la diverse partide, nu este chiar atît de profundă. Zice el că pesediștii pot dormi că tot vor cîștiga alegerile. Dar nic...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate