„CORUPTUL CARE UCIDE” KLAUS WERNER JOHANNIS SI SOATA SA CARMEN JOHANNIS ,IMPLICATI IN TRAFIC INTERNATIONAL DE COPII.CUM VINDEA FAMIGLIA JOHANNIS FOST PRIMAR AL SIBIULUI SUFLETE NEVINOVATE!

Klaus Johannis si Carmen Johannis, implicati in trafic international de copii. Cum vindea famiglia Johannis fost primar al Sibiului suflete nevinovate.

 

 

Un caz fără precedent în istoria contemporană: un candidat la prezidențiale si soata sa, implicati în traficul de copii. Klaus Johannis, omul dreptei care a ajuns la Cotroceni în 2014, făcea parte, în anii 90, dintr-o rețea internațională de vănzare de minori în Canada. Pe vremea aceea, el era un simplu profesor de fizică, iar împreună cu soția sa, profesoară de engleză, intermedia adopțiile de copii pentru familii venite de peste Ocean.

Famiglia Johannis lucra extrem de eficient și profesionist: avea acces foarte rapid la informații, avea o mare putere de convingere și de persuasiune, inventa povești lacrimogene pentru a determina familiile să-și părăsească odraslele, deținea spații de locuință de tranzit pentru bebelușii care urmau...