„CORUPTULUI CARE UCIDE KLAUS VON STRUDEL I S-O ARATAT PISICA DE CATRE KOVESI SI STATUL PARALEL: O SALTA PE CARMENCITA PENALA!

Lucrurile par sa fi devenit ceva mai complicate pentru Klaus Iohannis, cel care, cu doar atat de putina vreme in urma, era mai increzator decat oricand, fiind convins ca isi va putea face propriul joc pentru obtinerea celui de-al doilea mandat. Insa tocmai atunci „s-a daramat cerul” pe el, dupa ce i s-ar fi aratat, mult mai fatis decat pana acum, „pisica”  posibilitatii inculparii sotiei in dosarul casei din Sibiu, potrivit jurnalistului Cătălin Tache de la National care vine cu o ipoteză interesantă.

”Unul in care, de la o vina imputabila doar notarului, lucrurile au fost lasate sa curga astfel incat sa se ajunga la o vulnerabilizare extrema a familiei sefului statului si, tehnic vorbind, la posibilitatea tehnica de saltare oricand a primei doamne de pe strada. Scenariu pe cat de socant, pe atat de bine pus la punct, ca varianta de lucru, daca necesitatile o impun.

...