Creșterea productivității la locul de muncă după modelul Apple

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Doru Dima

Într-un studiu realizat de firma de consultanță Bain & Company, s-a constatat faptul că organizaţii precum Apple, Netflix, Dell și Google sunt cu 40% mai productive decât organizaţiile obișnuite. La prima vedere, s-ar putea spune că acest fenomen se datorează faptului că aceste companii atrag numai top performeri, pentru care menținerea unui nivel ridicat de productivitate este ca mersul pe bicicletă; dar lucrurile stau diferit, aşa cum declară însuși managerul Michael Mankins din cadrul firmei Bain & Company:

“Studiul nostru a descoperit că dintre angajaţii acestor organizații, 16% sunt top performeri, pe când în cazul companiilor obişnuite numărul lor ajunge la 15%. Majoritatea organizaţiilor au aproximativ același număr de top performeri, dar diferența uriașă constă în nivelul acestora de producție.”

Managerii executivi din cadrul marilor companii din 12 industrii diferite au spus că există 3 aspecte esenţiale ce inf...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate