Cuba si masinile ei

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe eBlogAuto

Unul dintre motivele pentru care mi-am dorit foarte mult să ajung în Cuba a fost acela de a vedea și conduce celebrele mașini din anii ‘50. Din cauza embargoului sau aș putea spune chiar datorită lui, Cuba a devenit acum una dintre cele mai mari atracții turistice. Peste 4 milioane de turiști vizitează anual Cuba, iar autoritățile fiind depășite de situație (locuri limitate de cazare și transport) au apelat la așa zisele “Casa Particular” și “Taxi Particular”. Astfel, cubanezii au reușit să aibă propria lor afacere care este impozitată cu mai bine de 80%, iar din această cauză bineînteles că evaziunea fiscală este în floare.

Primul contact cu mașinile: neștiind exact ce ne așteaptă, am optat pentru varianta de a ne asigura gazda transportul de la aeroport la cazare. Proprietarul bineînteles că are persoanele lui de încredere și mai câștigă și el din aceste recomandări. Fiind 5 persoane, l-am rugat să ne ajute cu două mașin...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate