Cum arată profilul de LinkedIn ideal?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Doru Dima

 

Având în vedere că asistăm la cea de a patra revoluție tehnologică, nu este de mirare faptul că cele mai noi cerințe de angajare includ CV-uri video, postări meticuloase pe Facebook sau profiluri de LinkedIn cât mai cuprinzătoare și explicite.

În cazul profilului de LinkedIn, lucrurile sunt destul de simple. Viața profesională este în prim-plan pe această rețea socială. Este vital ca, din primele rânduri, să iasă în evidență ce anume vă caracterizează din punct de vedere profesional. Majoritatea persoanelor aleg să ofere informații generice, fără substanță, sau chiar să lase o parte din câmpuri necompletate. În mod normal, profilul de LinkedIn ar trebui să reprezinte mai mult decât un simplu echivalent al CV-ului dumneavoastră și să capteze imediat atenția angajatorului.

Cum puteți face asta? Acestea sunt câteva dintre sfaturile cele mai importante pentru crearea un profil LinkedIn ideal:

Personalizaț...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate