CUM CAUTA PROPAGANDA JOHANNISTA FOSTA BASISTA SI STATUL PARALEL ,SA SPELE BANII FAMILIEI PENALE DE TRAFICANTI DE COPII KLAUS WERNER SI CARMEN JOHANNIS!

 

 

Să vedem, în cele ce urmează, referitor la colecția de case a individului încoțopenit de oculta mondială în fruntea României, cum se încearcă aburirea poporului prin propaganda mass-media și curățirea „petelor” frauduloase cu „înălbitorii” minciunii.

Iată ce spune despre nunta din anul 1989 a familiei de profesori Iohannis o verișoară a „primei doamne” – o altă doamnă, probabil secundă, numită Doina Lăzurca – într-o publicație de scandal, dar preluată ulterior de aproape toată presa românească: „Petrecerea s-a tinut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o gramada de invitati, vreo 200 de oameni, adica o suta de familii. Mai multi au fost din partea familiei lui Carmen, adica din partea noastra, pentru ca Lazurca este neam mai numeros ca al lui Iohannis, mai ales ca multi sasi plecasera deja din Romania. Iar Ioan, tatal lui Carmen, era un blanar respectat, au venit mu...