CUM SA CEARA CORUPTUL CARE UCIDE KLAUS WERNER JOHANNIS SLUGA OCULTEI DE LA BRUXELLES SI IOBAGUL ANGELEI MERKEL IN CALITATE DE CETATEAN GERMAN INVESTIGATII IN DOSARUL „MICROSOFT -EADS”,CAND FIRELE CORUPTIEI DUC LA NIVELUL CEL MAI INALT IN ROMANIA SI GERMANIA!

Ceas cu ceas aşteptarea mea s-a topit în van şi Anticoruptul României n-a zis nimic. M-am gîndit că o fi pe drum spre Sibiu, că o fi la un grătar cu consulul onorific pe la domeniul acestuia, că ce ştiu eu ce, n-o fi aflat (deşi sunt convins că DNA-ul i-a pus la dispoziţie tot denunţul în cauză şi i-a dat în sinteză – preşedintele se plictiseşte repede de textele mai lungi – implicările fiecărui personaj din dosarul „Microsoft“).

Mă declar „Naiv“, cu N mare! Cum o să ceară Iohannis investigaţii în „Microsoft“, cînd pistele şi banii ar duce la cei din PDL pe care s-a sprijinit să ajungă preşedinte? Cum să ceară cercetări suplimentare la devalizarea bugetului României cu o jumătate de miliard de euro, doar aşa, ca să îl sperie pe Florian Coldea sau ca să îi supere pe americani?

Cel mai spectaculos şi şocant dosar de corupţie din istoria recentă a României a scos la iveală o corupţie de stat, internaţion...