Cum vorbim despre elefantul din camera?

  • Postat în Calatorii
  • la 20-08-2021 14:50
  • de Poca
  • 31 vizualizări
img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe F-81-KMA

    Nu cred ca exista o reteta despre cum sa vorbim despre elefantul din camera. La o simpla cautare pe google gasim DO and DON'T, cum sa reactionam in anumite situatii, ce sa spunem sau ce sa nu facem, dar cine sa caute? Cel mai simplu e sa ignoram si sa scoatem o profunzica: "Timpul le rezolva pe toate" sau "Lasa ca o sa fie bine data viitoare"...

    Asa ca hai sa vorbim despre elefantul din camera.

     Pentru mine elefantul din camera este cel mai mare elefant cu care m-am confruntat vreodata si recunosc ca ma depaseste. Nu am gasit inca metoda de a ma impaca cu el, de a vorbi cu el sau despre el, dar in fiecare zi lucrez la asta. Elefantul meu este Dalia, copilul meu nascut mort.

    Putini din prietenii si cunoscutii mei au abilitatea de a vorbi despre elefantul din camera. Putini au empatia si diplomatia de a ab...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate