De cate ori fac branzoaice sau poale-n brau, la mine in casa este mare bucurie. Aceste placinte delicioase cu aluat pufos si umplutura aromata de branza, sunt pe placul tuturor si abia mai raman si pentru a doau zi.Reteta in comentarii.

Ingrediente necesare: Ingredientele necesare pentru aluatul de brânzoaice sunt: 2 ouă, 100 g unt, 50 g zahăr vanilat, 50 g zahăr, 600 g făină, 250 ml lapte, 3 g drojdie uscată, un praf de sare și 4 ml esență de lămâie. Pentru umplutura de brânză veți avea nevoie de: 550 g brânză de vaci proaspătă, […]

The post De cate ori fac branzoaice sau poale-n brau, la mine in casa este mare bucurie. Aceste placinte delicioase cu aluat pufos si umplutura aromata de branza, sunt pe placul tuturor si abia mai raman si pentru a doau zi.Reteta in comentarii. appeared first on Jurnalista.net.