Declarații Klaus Iohannis,isi va recunoaste vinovatia sa si a guwenerului sau Citu in Gestionarea proasta a Plandemiei ,scuze Pademiei ,prin care a condamnat la moarte POPORUL ROMAN,SAU VA DA VINA PE AMARASTENII ROMANI CA NU AU PURTAT MASCA!

Klaus Iohannis susţine, marţi, la ora 18,15, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni. Este prima apariție la Cotroceni a președintelui după cea în care l-a desemnat pe Dacian Cioloș ca și candidat de premier și vine în ziua în care România a înregistrat un nou record de cazuri noi de coronavirus.

574 de morți Covid în 24 de ore. Și nimeni dintre cei aflați la conducerea țării, președinte, guvernanți, parlamentari, nu își asumă aceste crime. Vinovați sunt tot morții, că nu s-au vaccinat. Iar morții vaccinați, asta e, ghinion. Cum reușesc să producă atâția morți, este o întrebare care mă scoate din minți. Dar răspunsurile sunt mai mult decât evidente. Și nu e vina poporului, acuzat permanent de prostie, ci a celor care gestionează catastrofal epidemia.

Nelu Tătaru spunea, total neinspirat, că avem un glonț și că ar trebui să-l folosim. Ne-ar trebui mai multe gloanțe, domnule fost ministru! Cum de a...