DESPRE DEMOCRATIA „PROFITABILA”: O MULTIME DE FUFE FRUMOASE ALE POLITICIENILOR PE FUNCTII SUPERBANOASE SI CASTIGURI FABULOASE ALE AMANTELOR ACESTORA DIN SHOWBIZ!

Foto: republikanews.ro

Politica nu este vreun sanctuar al moralităţii şi nici politicienii nu sunt, şi nici nu trebuie să fie, nişte măicuţe neprihănite. Totuşi, există nişte limite, nişte bariere pe care aceștia nu trebuie să le depășească. Însă aceste „frontiere“ au fost încălcate constant în cele opt luni de guvernare PSD, din cauza unei categorii protejate de social-democrați, respectiv cea a femeilor frumoase socialiste. Majoritatea soțiilor, iubitelor și fiicelor liderilor PSD s-au văzut, peste noapte, șefe ale unor domenii pentru care nu au pregătirea necesară.

Absolvente de facultăți care, de cele mai multe ori, nu au vreun punct comun cu domeniul în care sunt angajate, acestea sunt legate cel puțin de un politician cu nume sonor și câștigă de la stat salarii generoase. Sunt recomandate, în cele mai multe cazuri, de talentul… profesional, de pile s...