Dimineata perfecta ! Superblog

Asteptam cu nerăbdare ziua aceea – urma sa tin un training colegilor mei despre elementele de cultură organizațională, cum se manifestă in cadrul unei companii și ceea ce contribuie la menținerea ei. Ziua incepuse cum nu se poate mai prost – furnizorul ma anuntase ca nu imi poate livra diplomele de participare, era atat de aglomerat incat am intarziat o jumatate de ora si cand in sfarsit am ajuns videoproiectorul nu mergea.

Eram foarte agitată și iritată și pe deasupra am remarcat că lipsește de pe masă apă și cafea.  In asteptarea cafelei si a celor de la IT care sa imi aduca un nou videoproiector, am inceput sa le povestesc colegilor despre artefacte, valori, simboluri si ceea ce ii uneste pe membrii unei echipe. Insa nu pareau prea concentrați si asta am remarcat imediat ce a intrat doamna cu cafeaua si apa in birou. Mi-a sarit in ochi sticla 

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate