EL PAIS: „EMMANUEL(E) MACRON SUSTINUT DE TRIADA OCULTA MONDIALA SOROS+MERKEL+OBAMA,A FAMILIEI FINANTELOR MONDIALE EVREIESTI ROTHCHILD UN „CAMELEON”FURISAT PRIN HAOSUL POLITIC FRANCEZ,VA PUNE LESPEDEA PESTE GROAPA UNIUNII EUROPENE!

Aproape necunoscut pentru francezi în urmă cu trei ani, fostul ministru al Economiei a devenit favoritul cursei pentru Elysee, în condițiile în care nu a fost sprijinit de niciunul dintre partidele tradiționale din țară, un fapt fără precedent. ”Fenomenul” Macron a uimit presa internaționala, care l-a analizat cu atenție pe acest animal politic ciudat în peisajul politic francez. O revistă a presei realizată de Courrier International.

”Date fiind forțele politice prezente, noi îl vom alege pe Emmanuel Macron”, scria The Economist. Revista britanică a acuzat ”mânia” care se degajă din disscursul Marinei Le Pen și si-a manifestat susținerea pentru ”centristul” Macron. ”Este singurul candidat care a ales – cu mult sânge rece –o societate și economie deschise, valorile împărtășite de aceasta revistă. Aceasta necesită curaj, curajul de a te poziționa în afara sistemului politic francez, de a te apăra cu ar...