EMISARUL LUI GEORGE SOROS IN ROMANIA,GAULEITERUL NAZI ,CONTIUNA SA INCERCE O LOVITURA DE STAT ATACAND GUVERNUL ROMANIEI SI APAARAND MULTINATIONALELE STRAINE ,IGNORAND FIRMELE CU CAPITAL ROMAN!

Indiferent cât de ambițios ar fi, niciun program de guvernare nu are dreptul să contravină cerințelor esențiale de stabilitate și predictibilitate de care economia are nevoie, a declarat președintele Klaus Iohannis într-un mesaj transmis cu prilejul lansării versiunii în limba română a „Cartei Albe a IMM-urilor din România”.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România iar mesajul șefului statului a fost prezentat de către Cosmin Marinescu, consilier prezidențial în Departamentul Politici Economice și Sociale, arată Administrația Prezidențială într-un comunicat transmis AGERPRES.

„Îmi face plăcere să transmit felicitări reprezentanților întreprinderilor mici și mijlocii, în acest context special al aniversării unui sfert de secol de activitate a Consiliului IMM-urilor din România. În toată această perioadă, economia noastră a progresat împreu...