Excursie cu Audi Q7 e-tron quattro la Brașov [POV & Test Drive]

Cu siguranță v-ați imaginat când erați mici că locuiți într-un castel. Cum ar fi să conduci unul adus la zi din punct de vedere tehnologic?

Dacă cei de la Grand Tour făceau analogia dintre Bentayga și Palatul Buckingham, după excursia noastră până la Brașov pot spune că varianta testată este Castelul Bran motorizat și îmbunătățit cu tehnologiile actuale.

Sâmbătă dis-de-dimineață am mers la Autoworld și am făcut cunoștință cu marele Q. Chiar dacă am mai condus mașini hibride, senzația pe care o ai atunci când Castelul Bran o ia din loc fără să scoată vreun sunet. Rapid, l-am luat pe Clau ș-am pornit spre Brașov. De ce devreme? Pentru că, după cum îl știu eu pe Clau sigur aveam să ne oprim de câteva ori pentru fotografii pe drum. Și duși am fost…

După cum m-am așteptat, locațiile noastre pentru fotografiere au fost multiple. Dar așa am putut să observ comportamentul suspensiei pneumatice...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate