FOSTUL CONTABIL DE IAS DIN MURES, DEMOCRAT – LIBERALUL ,EUGEN NICOLAESCU(MENGELE),NUMIT VICEGUVERNATOR LA BNR,IN LOCUL LUI BOGDAN OLTEANU!

Plenul reunit al Parlamentului l-a validat pe Eugen Nicolăescu în funcţia de viceguvernator al BNR şi membru în Consiliul de administraţie, cu 275 de voturi „pentru” şi 39 „contra”.

Nicolăescu a fost singurul candidat pentru aceasă funcţie, fiind susţinut de grupurile parlamentare ale PNL din Senat şi Camera Deputaţilor.

Acesta și-a exprimat intenția de a susține o cooperare mai strânsă cu Guvernul pentru a asigura stabilitatea macroeconomică.

„Nu ne putemuita la actualul ritm de creștere fără să ne întrebăm ce riscuri stau în față. De multe ori am avut o politică fiscală care mergea într-o direcție și o politică monetară care mergea în alta. Nu cred că asta este bine pentru țară”, a spus Eugen Nicolăescu, potrivit Agerpres.

Eugen Nicolăescu, deputat PNL de București, îi va lua locul lui Bogdan Olteanu care a demisionat din funcția de viceguvernator al BNR, după ce a fost arest