FOSTUL OFITER SRI,DANIEL DRAGOMIR VINE CU NOI DEZVALUIRI: TARICEANU ALATURI DE ALTE ZECI DE PERSOANE FIN CONDUCEREA STATULUI,ASCULTATE DE SRI SI DNA.TINTA:PRESEDINTELE SENATULUI!

Daniel Dragomir vine cu noi dezvăluiri: Tăriceanu alături de alte zeci de persoane din conducerea statului, ascultate de SRI și DNA. Ținta: președintele Senatului.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, vine cu o nouă serie de acuzații uluitoare. El spune ca „binomul SRI-DNA”, a ascultat zeci de persoane publice, în frunte cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Printre cele 80 de persoane interceptate și localizate se numără Vasile Blaga, care la acel moment conducea campania electorală a unuia dintre candidați, Ecaterina Andronescu, Varujan Pambuccian, Radu Stroe, Eugen Orlando Teodorovici, Ioan Rus, Borbely Karoly, Enache Jiru, Mihnea Costoiu, Dan Nica, Marian Săniuță, jurnalistul Bogdan Chireac și consultantul Bogdan Teodorescu.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a declarat, vineri, că a existat un mandat de ascultare/urmărire din partea SRI pentru 80 de persoane din conducerea statului, ținta fiind Călin Popescu Tăriceanu, înt...