FOSTUL PROCUROR MILITAR ,ION PANAITESCU ATAC DEVASTATOR LA ADRESA GORGONEI TURBATE CEAUSISTA MONICA GHERGHESCU-FOSTA MACOVEI SI BASESCU IN SCANDALUL SIPA!

 

Un fost procuror rupe tăcerea în scandalul SIPA. Ion Panaitescu, fost procuror în PNA, susține că în anul 2005 a primit de la Monica Macovei, ministrul justiţiei la acea vreme, documente din arhiva SIPA și i-a cerut să facă un dosar unui adversar politic, conform Antena 3.

„Am fost procuror șef în PNA pe vremuri și mi-a parvenit informații de la doamna Macovei direct la Secția Militară cu indicația de a o ucide pe doamna Stănoiu”, a declarat magistratul militar.

„Eu nu aveam niciun apetit să o țin în brațe pe doamna Stănoiu, fiindcă aia mă dăduse afară din funcția de director în Ministerul Justiției și în același timp nici nu mi-am permis să mă apuc să-i fac un scenariu doamnei Stănoiu și să o omor. Nu, nu se poate. Notele informative pe care mi le dăduse de la SIPA doamna Macovei mi le-a dat cu recomandarea să-i iau gâtul doamnei Stănoiu”, a mai spus Ion Panaitescu.

Ion Panaitescu a mai spus în int