GAULEITERUL NATIONAL-SOCIALIST ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS O INEBUNIT DE FURIE INTRUCATLA SEDINTA CSAT,O FOST SCOS DE PE ORDINEA DE ZI PLANULDE INZESTRARE A ARMATEI PENTRU 2017-2026,SI NU S-A ALOCAT UN BUGET DE 2% DIN PIB PENTRU APARARE!

 

Un punct important de pe ordinea de zi a CSAT a fost retras, chestiunea fiind prezentată și de președintele României, Klaus Iohannis, în conferința de presă care a urmat ședinței Consiliului.

Planul  de înzestrare a armatei pentru perioada 2017-2026 a fost retras de pe ordinea de zi, după ce președintele a constatat că acesta nu respectă angajamentul României în fața aliaților NATO de a asigura un buget de minim 2% din PIB pentru cel puțin 10 ani. Menționarea acestei probleme pare să fie deja un prim punct tensionat din relația lui Iohannis cu noul guvern PSD-ALDE, crede un analist consultat de PSNews.ro.

Dacă a menționat acest lucru în conferință, este evident o muștruluială la adresa guvernului. Dacă nu ar fi vrut să facă cunoscut acest lucru, nu o facea. Este ceva suspect, nu cred că e vorba doar de o eroare. Vorbim aici de credibilitatea României în fața partenerilor externi. Avem un acord politic încheiat î...