GAULEITERUL NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS IN LEGATURA CU DRUMUL ROMANIEI „LUCRULUI BINE FACUT”,A PIERDUT PROIECTUL DE TARA SI L-O DECLARAT NUL!

Pentru unii, un concept pompos, pentru alții, cât se poate de seducător, „Proiectul de țară“ dă din nou măsura seriozității preocupărilor celor care se perindă pe la cârma țării. La șapte luni de la lansarea cu surle și trâmbițe a Comisiei prezidențiale, România își lungește încă ochii ca să întrezărească „Proiectul de țară“ al președintelui Klaus Iohannis, aflat deja la jumătatea mandatului.

Administrația Prezidențială a fost lovită în plin, în toamna anului electoral 2016, de moda comisiilor bune la toate, revenită în prim-plan acum odată cu anunțul înființării comisiei PSD de anchetă privind alegerile din 2009.

Astfel, cu două luni și jumătate înaintea alegerilor parlamentare, Președinția anunța constituirea Comisiei Prezidențiale pentru Proiectul de țară al președintelui Klaus Iohannis, formată din 24 de membri. Scopul declarat al Comisiei: „de a dezbate și a trasa direcții ...