GAULEITERUL NAZI ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS vs. NOUL PDL = PNLP(PPE) ,LOVITURA DURA PENTRU PENALUL MAFIOT SUSTINUT DE IUDA CRIN „CHUCKY”ANTONOV,CRISTIAN BUCHON,SCUZE BUSOI!

Președintele Klaus Iohannis îi dă o lovitură grea lui Cristian Bușoi. Acesta și-ar lansat candidatura pe sloganul din 2014 al lui Iohannis, lucru care l-ar fi nemulțumit pe Iohannis, care nu ar dori să se implice în cursa internă din PNLP.

Într-o postare pe Facebook după momentul anunțării candidaturii, Cristian Bușoi spune că nu a folosit deloc sloganul ales de Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale din 2014, „România lucrului bine făcut”.

„Sloganul cu care mi-am lansat candidatura este „România dreaptă, echilibrată și puternică!”. Referirea la România lucrului bine făcut ține de o obligație a PNLP de a merge mai departe pe direcția deschisă în 2014. Numele Președintelui nu trebuie să fie implicat în competițiile interne din PNLP. Este un lucru pe care l-am spus public, constant și răspicat, în ultimele luni”, a scris Cristian Bușoi pe rețeaua de socializare.

În urma cu mai bine de o