Genesis lansează moușii de gaming Krypton 200 și 220

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Florin Blog

Moușii de gaming Krypton 200 și 220 au un design ergonomic, o greutate redusă, butoane programabile, memorie internă pentru setări și iluminare RGB care completeaza setup-ul de gaming și îi oferă personalitate.

Genesis Krypton 200 este echipat cu un senzor optic cu 6400 DPI, care vine în întâmpinarea nevoilor gamerilor ce sunt în căutarea preciziei și a rapidității în mișcare. Sensibilitatea mouse-ului poate fi setată pe șase nivele, iar setarea de DPI este afișată de un indicator LED. Switch-urile folosite pentru acest model sunt silențioase, fiind alese special pentru gamerii nocturni, oferind jucătorilor o experiență plăcută de utilizare.

Genesis Krypton 200 beneficiază de șase butoane programabile, iar setările lor pot fi modificate cu ajutorul software-ului. Programul permite utilizatorilor să seteze funcții noi butoanelor sau chiar comenzi macro. Carcasa neagră, cu un finisaj mat, beneficiază de iluminare RGB...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate