Articole postate de Bucur

 • ReAsig: Aplicația care revoluționează industria asigurărilor auto 13

    În era digitalizării, tehnologia a început să redefinească industria asigurărilor, cu atat mai mult in aceste vremuri sumbre in care unele companii de asigurari au dat faliment. O nouă aplicație inovatoare numită ReAsig a intrat în scenă, aducând o serie de avantaje și facilități pentru șoferii din întreaga țară. Astfel, șoferii care sunt nevoiți […] Articolul ReAsig: Aplicația care revoluționează industria asigurărilor auto apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • Comanda online de materiale de constructii: multiple beneficii pentru proiectul tau 11

  Procesul de achizitionare a materialelor de constructii poate fi unul consumator de timp si resurse. Cu toate acestea, magazinul online de materiale de constructii reprezinta o solutie moderna si eficienta pentru clientii din industria constructiilor. Acest advertorial exploreaza beneficiile multiple ale comandarii online de materiale de constructii si subliniaza importanta unei game variate de produse […] Articolul Comanda online de materiale de constructii: multiple beneficii pentru proiectul tau apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • Vata minerală bazaltică: Soluția durabilă pentru izolarea termică și fonică a clădirilor 12

  Materialele de construcție au un rol vital în asigurarea durabilității și eficienței energetice a clădirilor. În ultimii ani, o atenție tot mai mare a fost acordată izolației termice și fonică, iar vata minerală bazaltică s-a dovedit a fi o alegere excelentă pentru aceste scopuri. Acest articol explorează proprietățile și utilizările vatei minerale bazaltice, subliniind beneficiile […] Articolul Vata minerală bazaltică: Soluția durabilă pentru izolarea termică și fonică a clădirilor apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • Noul monitor AGON PRO AG276QZD pentru gaming competitiv ofera imagini captivante si un ecran OLED cu rata de reimprospatare de 240 Hz 14

  București, 20 iunie 2023 – AGON by AOC, liderul mondial în materie de monitoare pentru gaming și accesorii IT, prezintă  AGON PRO AG276QZD, cel mai recent model al seriei AGON PRO. Acest monitor pentru gaming cu o diagonală de 26.5″ (67.3 cm)  dispune de un panou OLED, care oferă o rezoluție QHD (2560×1440) clară, o rată de […] Articolul Noul monitor AGON PRO AG276QZD pentru gaming competitiv ofera imagini captivante si un ecran OLED cu rata de reimprospatare de 240 Hz apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • Veeam anunta evenimentul VeeamON Tour in Romania: Expand 2023 15

  Axat pe protecția datelor și recuperarea acestora în urma atacurilor de tip ransomware, evenimentul va evidenția cele mai recente inovații Veeam, de la maparea soluțiilor și până la noi strategii pentru o gestionare mai eficientă a rezilienței datelor București, România, 22 iunie 2023: Veeam® Software, liderul în protecția și recuperarea datelor, inclusiv în urma atacurilor de tip […] Articolul Veeam anunta evenimentul VeeamON Tour in Romania: Expand 2023 apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • Gartner identifica 3 piloni ai leadership-ului uman de care directorii financiari (CFO) au nevoie in era inteligentei artificiale in finante 15

  Principalele provocari cu care se confrunta liderii financiari au fost analizate in cadrul Conferintei Gartner pentru Directorii Financiari si Executivi din Domeniul Financiar, care a avut loc in perioada 31 mai – 1 iunie. Progresul rapid al instrumentelor de IA utilizate in domeniul financiar in ultima perioada de timp a facut sa fie mai important ca niciodata ca directorii […] Articolul Gartner identifica 3 piloni ai leadership-ului uman de care directorii financiari (CFO) au nevoie in era inteligentei artificiale in finante apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • Partenerii Samsung Home Solution: cea mai buna alegere pentru achizitia de aparate de aer conditionat Samsung si servicii personalizate 24

  București, România – 19 iunie 2023 – Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a lansat platforma de parteneri Samsung Home Solution (www.samsung.com/windfree), care oferă consumatorilor posibilitatea să își găsească un partener certificat de la care poate să își cumpere  aparate de aer condiționat WindFree și de a beneficia de o gamă completă de servicii suplimentare. […] Articolul Partenerii Samsung Home Solution: cea mai buna alegere pentru achizitia de aparate de aer conditionat Samsung si servicii personalizate apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • HONOR imbunatateste experienta de conectivitate inteligenta prin actualizarea HONOR MagicOS 7.1 15

  HONOR MagicOS 7.1 dispune de o funcție îmbunătățită de colaborare cross-device [București – 24.05.2023] HONOR anunță calendarul de lansare a HONOR MagicOS 7.1 pentru o selecție de smartphone-uri HONOR, consolidându-și astfel angajamentul de a oferi consumatorilor din întreaga lume experiențe deosebite și inovatoare. Prin consolidarea interacțiunii continue dintre sisteme, dispozitive și ecosistem, cea mai recentă versiune a […] Articolul HONOR imbunatateste experienta de conectivitate inteligenta prin actualizarea HONOR MagicOS 7.1 apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • Huawei – partener digital pentru lansarea primului port feroviar de containere privat cu suport 5G din Europa 21

  Pe 15 iunie, la Fényeslitke, în Ungaria, a avut loc Forumul ”Intelligent Rail & Logistics 2023”. În timpul forumului, Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO) a anunțat că va înființa în luna iulie, împreună cu Huawei și cu parteneri internaționali, Alianța globală privind inteligența artificială pentru industrie și producție. Această alianță se va ocupa […] Articolul Huawei – partener digital pentru lansarea primului port feroviar de containere privat cu suport 5G din Europa apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • AGON by AOC anunta noul monitor pentru gaming cu diagonala de 40″ si rata de reimprospatare de 144 HZ: AGON AG405UXC 26

  București, 15 iunie 2023 – AGON by AOC, brandul de monitoare1 pentru jocuri și accesorii IT recunoscut la nivel mondial, este gata să redefinească experiența jocurilor prin lansarea modelului AGON AG405UXC. Acest monitor plat pentru gaming, ultra-wide (21:9) de 40″ (100 cm), parte a gamei AGON, este un model performant care dispune de un panou IPS cu o rezoluție […] Articolul AGON by AOC anunta noul monitor pentru gaming cu diagonala de 40″ si rata de reimprospatare de 144 HZ: AGON AG405UXC apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • Hackerii ascund programe malware in documente OneNote si ii ataca pe utilizatorii care descarca filme de pe site-uri pirat, avertizeaza HP 20

  HP Inc. (NYSE: HPQ) a publicat raportul trimestrial HP Wolf Security Threat Insights (T1 2023), care arată că atacatorii cibernetici deturnează browserele Chrome ale utilizatorilor, dacă aceștia încearcă să descarce filme populare sau jocuri video de pe site-uri pirat. Prin izolarea amenințărilor care au trecut de instrumentele de detecție ale PC-urilor, HP Wolf Security are o perspectivă […] Articolul Hackerii ascund programe malware in documente OneNote si ii ataca pe utilizatorii care descarca filme de pe site-uri pirat, avertizeaza HP apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • Noul monitor Philips 40B1U6903CH introduce conexiune Thunderbolt™ 4 și viteze de transfer mai mari în gama business 29

  București, 13 iunie 2023 –  Philips Monitors anunță noul model din clasa business: Philips 40B1U6903CH, echipat cu stație de andocare Thunderbolt™ 4 și un ecran generos de 39.7 inci (100cm) la o rezoluție de 5120 x 2160 pixeli. Un nou mod de a lucra Soluția flexibilă de andocare Thunderbolt™ 4 cu o lățime de bandă bidirecțională […] Articolul Noul monitor Philips 40B1U6903CH introduce conexiune Thunderbolt™ 4 și viteze de transfer mai mari în gama business apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • Panasonic ofera noi niveluri incredibile pentru filme si jocuri in 2023 25

  Panasonic prezintă gama completă de televizoare OLED și LED pentru 2023 prin care îmbunătățește și mai mult experiențele pentru filme și jocuri. Datorită calibrării de la Hollywood și acurateței superbe a culorilor, televizoarele OLED de la Panasonic au fost mult timp recunoscute drept cea mai bună alegere pentru filme, emisiuni TV și jocuri. Relațiile de […] Articolul Panasonic ofera noi niveluri incredibile pentru filme si jocuri in 2023 apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • Lenovo ThinkSmart View Plus certificat pentru Microsoft Teams 25

  Lenovo™, unul dintre cei mai importanți furnizori globali de soluții informatice inovatoare, a anunțat disponibilitatea în curând a dispozitivului ThinkSmart View Plus, un dispozitiv de colaborare autonom certificat pentru Microsoft Teams Display care funcționează cu dispozitivele Windows 11 pentru a facilita munca hibridă prin creșterea productivității, flexibilității și colaborării. Lenovo ThinkSmart View Plus este disponibil începând […] Articolul Lenovo ThinkSmart View Plus certificat pentru Microsoft Teams apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe
 • „Romanii inca vor sa se imprumute cat mai mult sau intreaba de ce nu pot imprumuta valuta la nivelul veniturilor in lei” – Oana Ilas, Banca Transilvania 30

  12 iunie, București. Consumatorii români își însușesc diferit educația financiară și experiențele ultimilor ani. Crizele financiare, supraîndatorarea și împrumuturile în valută sunt lecții ale trecutului care au schimbat în bine comportamentul multor consumatori. Oamenii economisesc, își fac asigurări asociate creditelor și renunță la cumpărăturile de impuls, spun reprezentanții sistemului bancar. Pe de altă parte, sunt […] Articolul „Romanii inca vor sa se imprumute cat mai mult sau intreaba de ce nu pot imprumuta valuta la nivelul veniturilor in lei” – Oana Ilas, Banca Transilvania apare prima dată în Bucurion Blog.

  Citește mai departe