„GHICI GHICITOAREA MEA?” CINE SE VA INTALNI ,CU CANCELARULUI ANGELA MERKEL-STAZI = BND AL GERMANIEI ,SI CU MAKRON,PRESEDINTELE FRANTEI,KLAUS WERNER JOHANNIS-BND,EMISARUL GERMANIEI LA INTALNIREA CU PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP ,VA PLECA LA BERLIN SA DEA RAPORTUL DE TURNATOR….SI ISI VA LUA ANGAJAMENTUL CA ROMANIA VA RAMANE ALATURI DE ARMATA UNIUNII EUROPENE SI U.E.!

 

Preşedintele Klaus Iohannis va merge săptămâna viitoare într-o vizită la Berlin, ocazie cu care se va întâlni cu Angela Merkel, a confirmat marți purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi.

„Este un prilej cu care preşedintele va avea întrevederi importante. Se va întâlni cu cancelarul german, Angela Merkel, cu preşedintele Germaniei. Va fi prezent în calitate de invitat de onoare la o ceremonie de comemorare victimelor refugiului şi expulzării”, a declarat, marţi, Mădălina Dobrovolschi.

În cadrul vizitei oficiale în Germania, președintele ar urma să țină și un discurs oficial pentru a marca vizita prilejuită cu ocazia îndeplinirii a 50 de ani de relaţii diplomatice româno-germane.

„Vizita este prilejuită de împlinirea a 50 de ani de la debutul relaţiilor diplomatice româno-germane la nivel de ambasade, a 25 de ani de la momentul semnării acordului de cooperare şi parteneriat în Europ...