GITTERLANDUL ROMANIA PROSTILOR PENALI BINE FACUTI DE REGIMUL BASESCU SI JOHANNIS!,SA IESI IN STRADA SI SA PROTESTEZI LA INDEMNUL DE INSTIGARE A PENALULUI”CORUPTUL CARE UCIDE”,CA SA-TI FIE MAI RAU, INSEAMNA SA FI IDIOT SI PENAL CA SI JUPANUL TAU PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS!

PETRE TUTEA:
Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi! De asta numai eu am fost în stare. (declaraţie făcută după alegerile din 20 mai 1990)

Nicăieri în lume nu s-a mai văzut ca un popor să iasă în stradă pentru a da jos un guvern care mărea salarii, pensii, alocaţii, indemnizaţii, etc., care scădea TVA-ul , preţurile, impozitele, etc., care repara nedreptăţile, plătea datoriile externe, readucea demnitate României şi românilor, etc., pentru a-l schimba cu un guvern care taie salarii, pensii, alocaţii, care nu va respecta legi prin care românilor li se acordau creşteri salariale, tichete de masă, vouchere de vacanţă, etc. pentru a da bani, între 30-50% la preşedinţie, servicii secrete şi speciale şi care măreşte impozitele şi numărul taxelor şi impozitelor…

Poporul român face excepție pentru că o face a doua oară şi, în cazul pre�...