Google și Facebook – inovație în domeniul recrutării?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Doru Dima

Recent, se pare că Google a decis să intre serios pe piața căutărilor locurilor de muncă. În această lună, a apărut website-ul Google Hire și, deși nu a fost anunțat nimic oficial, gigantul american se pregătește să lanseze un website ce ar putea concura cu LinkedIn, Greenhouse and Jobvite. Deși site-ul celor de la Google se află în primele etape ale dezvoltării, nu putem să nu ne întrebăm cum o să afecteze asta domeniul recrutării.

Este de la sine înțeles faptul că Facebook și Google își doresc să preia controlul asupra unui procent mai mare din piața muncii. Aceste platforme reprezintă deja o parte integrantă din viața multor oameni, deci nu este surprinzător faptul că doresc să devină influente și în procesul de căutare al locurilor de muncă. Există oportunități nenumărate acolo unde sunt m...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate