GYRORGY SCHWARTZ ,EVREU-KHAZAR DIN TRIBUL AL 13 -LEA ,COLABORATOR CU NAZISTII”OMUL DIAVOLULUI”,SAC DE BOX PENTRU GUVERNUL ISRAELULUI: „LIBER PENTRU CAMPANIILE ANTI-SOROS SI A SOROSISTILOR DIN LUME!

Primele atacuri directe la adresa lui George Soros lansate de liderul unui partid de guvernământ din România și de premier au venit imediat după ce guvernul Israelului a lansat el însuși un atac împotriva miliardarului american. Și publicarea în presa din România a unui interviu cu un fost obscur consilier al actualului președinte Donald Trump, în care Soros a fost din nou atacat, a venit tot după mișcarea surprinzătoare a Israelului.

Sâmbătă, ambasadorul Israelului la Budapesta a cerut guvernului condus de Viktor Orban să înceteze campania națională de postare a unor afișe împotriva miliardarului american de origine evreiască. În ultima săptămână, Ungaria a fost împânzită cu afișe în care Soros este prezentat zâmbind, însoțit de sloganul „Să nu-l lăsăm pe Soros să râdă ultimul“. S-a ajuns până la lipirea pe podeaua mijloacelor de transport în comun a portretului lui Soros, pentru ca ungurii să-l calce ...

Articole recente