HERR KLAUS,RAMANE CUM AM STABILIT:ESTI UN PENAL!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog
                     Domnul preş. Klaus Iohannis

 

Insipid, incolor şi inodor, dar şi linguşitor şi obraznic a fost discursul lui Klaus Iohannis la şedinţa de alegeri a Consiliului Superior al Magistraturii. Pentru cei care au deschis calculatorul, ziarul, aparatul de radio sau televizorul mai târziu, trebuie spus că domnul Iohannis a candidat pentru Preşedinţia României în perioada în care era judecat într-un dosar deschis de Agenţia Naţională de Integritate.

Ei bine, domnul care a fost achitat de preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, pe care preşedintele României, Klaus Iohannis, a numit-o la Curtea Constituţională, a avut îndrăzneala, ca să nu spunem tupeul, să afirme în faţa Consiliului Superior al Magistraturii: „Personal, sunt convins că dacă ne-am apuca odată să rediscutăm Constituţi...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate