Hitachi R-B500PRU6 GBK – combina frigorifica premium din sticla neagra tip oglinda, cu un sistem dual de racire No Frost!

Preţ Hitachi R-B500PRU6 GBK

Hitachi R-B500PRU6 GBK este o alta noua combina frigorifica foarte incapatoare si ultra-performanta din sticla neagra tip oglinda, recomandata in mod special pentru o familie tanara si chiar pentru una ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design elegant de culoare negru, clasa energetica A+, un display digital LED extern (cu suport Touch), un nou compresor tip Inverter, un sistem dual de racire No Frost, un volum net total de pana la 415 litri, doua compartimente speciale pentru alimente persiabile si fructe/legume, o functie eco (Energy Saving), o functie de super-congelare si altele.

Review Hitachi R-B500PRU6 GBK

Cu un design modern si foarte elegant din sticla neagra tip oglinda, noua combina frigorifica de la Hitachi se va integra perfect in orice tip de decor, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, un panou de c...