Huawei Roadshow 2021 a ajuns în România cu o expoziție a tehnologiilor care vor ajuta industriile să concureze în noul mediu digital

București, 14 octombrie 2021. Expoziția „Huawei Roadshow 2021: Light up the future” este prezentă în București în perioada 11-15 octombrie printr-o o caravană de demonstrație tehnologică. Scopul expoziției este de prezenta potențialul celor mai recente produse de ultimă generație și soluții tehnologice dezvoltate de Huawei pentru a ajuta companiile și organizațiile din diferite sectoare de activitate în procesul lor de transformare digitală.

An de an, din ce în ce mai vizibil, tehnologia devine elementul care face diferența pe o piață competitivă. Mai mult, maturitatea digitală a devenit unul dintre factorii fundamentali care vor determina poziționarea diferitelor economii în contextul internațional. Dezvoltarea unor noi tehnologii de vârf înseamnă pentru Huawei noi modalități prin care să ofere sprijinul industriilor în a le ajuta să facă fața unui mediu competitiv.

Caravana mobilă Huawei Roadshow 2...