IN NOUL PNLP-PPE,TZOAPELE PEDELISTE PENALE ADRIANA SAFTOIU SI RALUCA TATARCAN ALINUTZA BORGHIU,SCUZE GORGHIU -ISAAK ,SCUZE TURCAN SE INCAIERA: „E DE RAS!”

Războiul femeilor din PNLP se întețește odată cu apropierea Congresului formațiunii. După Alina Gorghiu și Raluca Turcan, a intrat în arenă și Adriana Săftoiu.

Săftoiu a atacat-o dur pe Turcan, președinta interimară a PNLP, în urma schimburilor de replici acide dintre aceasta din urmă și Alina Gorghiu.

„…să te plângi de absența unui membru PNLP în ședința comisiei juridice de la Senat (Gorghiu – nr.) și să explici ceva despre un blat cu PSD… e de râs, mai ales când persoana care se revoltă e aproape absentă din comisia din care face parte. Absența persoanei înseamnă blat cu PSD? Mă întreb ce fel de blat s-a făcut când în ultimul BPN (Biroul politic al PNLP) ni s-a explicat că pentru anumite numiri în functii, în instituții publice, s-a negociat (oare cu cine?) și că trebuie să acceptăm lista, fără să ne mai batem capul cu alte candidaturi. Nu a contat cine ce CV și-a depus. S-a venit cu list...