INTALNIREA ANULUI.PREMIERUL MIHAI TUDOSE SE VA INTALNI MIERCURI ,LA ORA 11,00,LA PALATUL VICTORIA CU REPREZENTATII A 43 DE ORGANIZATII SOROSISTE # REZIST!

Prim-ministrul Mihai Tudose se va întâlni miercuri, la ora 11,00, la Palatul Victoria, cu reprezentanții a 43 de organizații civice, active în protestele de stradă, care au cerut o discuție privind legile Justiției și modificările la codurile penale, anunță Agerpres.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a organizației Inițiativa România, de comun acord cu Cabinetul Prim-ministrului, s-a agreat participarea a 7 delegați din partea organizațiilor civice, astfel încât să poată avea un dialog coerent și clar.

În desemnarea celor 7 delegați, organizațiile civice au luat în considerare criteriul unei reprezentativități cât mai mari a grupurilor semnatare. Astfel, la întâlnire vor participa, în ordine alfabetică: Alexandru Socol – Corupția Ucide, Ciprian Ciocan – Vă Vedem din Sibiu, Laurențiu Ștefănescu – Inițiativa Timișoara, Marius Deaconu – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, Mihai Pol...