INVITATIA ZILEI !

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Cafeneaua Trandafirul Rosu
Racusori,bun venit ! Astazi,pe voi va asteapta… 15 noiembrie 2017 La locul de munca sau in afaceri, superiorii sau partenerii incep sa aprecieze eforturile pe care le-ati depus in ultima perioada. S-ar putea ca atmosfera tensionata din jur sa va incurce planurile de afirmare in societate. Va sfatuim sa evitati intalnirile cu prietenii, petrecerile si deplasarile cu masina.Pestisori dragi din Cafenea…Astazi,15 noiembrie… Se pare ca va irita problemele care apar din cauza neintelegerilor cu un coleg de munca sau un partener de afaceri. Comunicarea este esentiala!

Numai discutand calm si pe indelete puteti ajunge la un punct de vedere comun. Ar fi bine sa ascultati sfaturile celorlalti si sa fiti mai maleabil. Acordati mai multa atentie partenerului de viata!

Pentru singurul CAPRICORN din cafenea..ca sa stie ce-i rezerva astrele astazi… 15 noiembrie 2017 In prima parte a zilei este posibil sa aflati ca trebuie sa plecati intr-o calatorie de afacer

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate