Jurnal de calatorii. Dorian Gray Restaurant, Moscova

  • Postat în Personal
  • la 12-06-2017 16:48
  • 541 vizualizări

Zlatan Goic

Publicat pe 11 iun. 2017Meniul restaurantului italian „Dorian Gray“ este o combinație a competentelor a trei bucătari din sudul Italiei: Zhdankarlo Viola Spartak Salerno și Vittorio Grasso, în istoria restaurantului de la începutul anului 1993.
Fiecare fel de mâncare a creat - o capodoperă mică, o adevărată operă de artă culinară.

Giancarlo Viola - primul bucătar italian în URSS.
In ceea ce priveste bucataria, „Dorian Gray“ este obligatoriu farmecul toscan și tiramisu minunat, preparat dupa retetele bunicii de la mijlocul secolului XX.
. Spartaco Salerno de loc este de pe tarmul orasului Palermo, prin urmare, nu este surprinzătorare nici o combinatie de mâncare cu pește în sare.
Faimoasa bucătărie a Vittorio Grasso, combină Sicilia moderna și tradiționala. Dovada acestui fapt, este spumantului tort de ciocolata Raguzanna Rossini. Dulce Italia.

Dorian Gray
Salvată pe hartă
Vedeți pe hartă
Site
Indicații
4,022 de recenzii Google
Restaurant sau cafenea
Adresă: Kadashevskaya nab., 6, Moskva, Rusia, 119180
Program:
Deschis astăzi · 12–00 Russia Day poate afecta acest program
luni
(Russia Day)
12–00
Programul poate să difere
marți 12–00
miercuri 12–00
joi 12–00
vineri 12–00
sâmbătă 12–00
duminică 12–00
Sugerați o modificare
Telefon: +7 495 151-84-35

. .

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente