JURNALISTUL ECONOMIC ILIE SERBANESCU DESPRE SLUGA OCCIDENTULUI KLAUS WERNER JOHANNIS CARE ESTE OBLIGAT SA ALEAGA INTRE DIRECTIILE OPUSE ALE INDRUMARILOR VENITE DE LA BERLIN SI WASHINGTON .CACI DOAR FATA DE BUCURESTI ESTE LIBER CA „PASAREA CERULUI!”

Nu știu ce a căutat președintele Iohannis în secuime pe când la București partidul de guvernământ juca de zor o scenetă fiscală sordidă, marcând o nouă pagină jenantă în colonializarea țării de către stăpânul ei străin.

Acolo, în secuime, dl Iohannis a primit steagul secuiesc. A dat, în schimb, tricolorul, cu mențiunea că autonomia pe criterii etnice nu este posibilă și dezirabilă. Aflat ca în fiecare vară în secuime, un reprezentant de frunte al guvernului de la Budapesta a lăudat faptul că dl Iohannis a primit steagul secuiesc și a spus că ei, maghiarii, nici nu urmăresc autonomia pe criterii etnice, ci autonomia teritorială.

Pe la București, românii l-au criticat pe președintele Iohannis că, în episodul cu schimbul de steaguri, a cam „desacralizat“ tricolorul. Dar, dragi români supărați, sunteți supărați degeaba pe dl Iohannis! Obligații față de nația română aveau un Iliescu, un Constantine...