KLAUS WERNER JOHANNIS,EMISARUL GERMANIEI LA BUCURESTI CU CURU’N DOUA LUNTRII:VREA CA SUMMITUL „INITIATIVA CELOR TREI MARI”SA AIBA LOC LA BUCURESTI IN 2018!,INVITAT SPECIAL PRESEDINTELE DONALD TRUMP CARE NU VA ONORA CU PREZENTA SA PE SLUGA LUI MERKEL+SOROS!

Preşedintele Iohannis a propus ca summitul din 2018 să se desfăşoare la Bucureşti

Summitul ”Iniţiativei celor Trei Mări” de anul viitor va avea loc la Bucureşti, urmare a propunerii făcute de către preşedintele Klaus Iohannis şi acceptate de participanţii la reuniunea de joi de la Varşovia, au declarat pentru News.ro surse oficiale.

Preşedintele Klaus Iohannis participă joi la Summitul „Iniţiativei celor Trei Mări” (Baltică – Adriatică – Neagră), care are loc la Varşovia şi la care invitat special este preşedintele SUA, Donald Trump.

În cadrul reuniunii, preşedintele Iohannis a propus ca summitul din 2018 să se desfăşoare la Bucureşti, au precizat sursele citate, care au arătat că propunerea a fost acceptată.

La Summitul „Iniţiativei celor Trei Mări” participă şefi de stat şi reprezentanţi ai acestora din 12 ţări din Europa Centr