KLAUSS JOHANNES VON ASPERGER SI NOUL PDL SUNT SLUGILE PLATITORILOR DE TAXE, NU INVERS,EI POLITICIENII SA-SI AMINTEACA CA ASTA E ROLUL LOR – SERVITORI AI NATIUNII,ATIT,nu vatafi, nu stapinii unor oameni liberi…daca ei cred ca-s altceva,au ales ,in tara gresita,si POT SA PLECE! PANA NU VOR FI DATI JOS DE FURIA POPORULUI ROMAN PE CARE L-AU CONDAMNAT LA GENOCID!

Johannis nu fost ales de o mare majoritate a romanilor , multi nici nu s au prezentat la vot; o minoritate l a uns presedinte pe Johannis, el este cel mai bun exemplu al prostocratiei ce pare ca ia locul democratiei ; s au convins in cele din urma si cei care ii mai dadeau credit , cuplul Johannis Catu este mai periculos decat Basescu Udrea … nu ne mai ramane decat sa asteptam sa vedem ce ii va rezerva destinul dupa ce va fi stat in fruntea tarii zece ani … istoria va consemna cel putin ca in primii sapte ani de mandat nu a facut nimic … a dormit pe banii tarii si a dezbinat societatea cu scopul declarat de a acapara intreaga putere.

În Germania a învins „ciuma roșie” social democrații. La europarlamentarele din 2023 se va schimba componența parlamentului european. PPE nu va mai conduce. În acest context România are șansa unui președinte din partea PSD. PNL încă mai are de unde ...