KLAUSS JOHANNES VON ASPERGER SI NOUL PDL SUNT SLUGILE PLATITORILOR DE TAXE, NU INVERS,EI POLITICIENII SA-SI AMINTEACA CA ASTA E ROLUL LOR – SERVITORI AI NATIUNII,ATIT,nu vatafi, nu stapinii unor oameni liberi…daca ei cred ca-s altceva,au ales ,in tara gresita,si POT SA PLECE! PANA NU VOR FI DATI JOS DE FURIA POPORULUI ROMAN PE CARE L-AU CONDAMNAT LA GENOCID!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Johannis nu fost ales de o mare majoritate a romanilor , multi nici nu s au prezentat la vot; o minoritate l a uns presedinte pe Johannis, el este cel mai bun exemplu al prostocratiei ce pare ca ia locul democratiei ; s au convins in cele din urma si cei care ii mai dadeau credit , cuplul Johannis Catu este mai periculos decat Basescu Udrea … nu ne mai ramane decat sa asteptam sa vedem ce ii va rezerva destinul dupa ce va fi stat in fruntea tarii zece ani … istoria va consemna cel putin ca in primii sapte ani de mandat nu a facut nimic … a dormit pe banii tarii si a dezbinat societatea cu scopul declarat de a acapara intreaga putere.

În Germania a învins „ciuma roșie” social democrații. La europarlamentarele din 2023 se va schimba componența parlamentului european. PPE nu va mai conduce. În acest context România are șansa unui președinte din partea PSD. PNL încă mai are de unde ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate