LA FEL CA EMMANUEL(E) MACRON,NICI „EUROPENII”KLAUS WERNER JOHANNIS,JEAN-CLAUDE JUNCKER ,ANGELA MERKEL(TOTI TREI GERMANI),NU AU COPII,SUNT STERPI,FARA URMASI „ROBOTII”IDEALI AI GLOBALISMULUI,TOTAL INDIFERENTI FATA DE VIITORULOMENIRII!,DUPA EI,POTOPUL!

 

Emmanuel Macron nu are copii. Soția lui – i-a fost profesoară în adolescență, fiind cu 24 de ani mai în vârstă decât acest autentic gerontofil – are trei copii din căsătoria anterioară, dintre care primul este cu doi ani mai mare decât soțul actual, iar al doilea are aceeași vârstă cu acesta, dar cu Emmanuel nu a mai procreat. Există voci în presa franceză care susțin că noul președinte este homosexual, căsnicia acestuia fiind doar o „acoperire”.

La fel ca Emmanuel Macron, nici europenii Klaus Werner Iohannis, Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene și cancelarul Angela Merkel (toți trei germani, dar din țări diferite) nu au copii. Toți aceștia sunt sterpi, fără urmași, „roboții” ideali ai globalismului, total indiferenți de viitorul omenirii. Să-l reamintesc ș...