LA LIBRE BELGIQUE: PREA TANAR(A) PENTRU O „EUROPA BATRANA”.EMMANUEL(E) MACRON &BRIGITTE TROGNEUX SI TRANSFERUL DE PUTERE LA PALATUL ELYSEE,VA FI DUMINICA VIITOARE!

Președintele ales al Franței, Emmanuel Macron, al cărui guvern va fi dezvăluit de-abia după transferul de putere la Palatul Elysee, cel târziu duminica viitoare, a oferit deja indicii despre structura viitorului executiv, afirmând că acesta va fi format din cel mult 16 membri, inclusiv premierul, care ar putea fi o femeie, și va include un număr egal de bărbați și femei, notează agenția Belga, într-o corespondență de la Paris preluată de cotidianul La Libre Belgique.

Emmanuel Macron, președintele ales al Franței, alături de soția sa, Brigitte Trogneux, pe esplanada muzeului Luvru, 7 mai 2017.

Gestul cu mâna plasată pe locul unde cred acești politruci internaționaliști că ar fi inima a devenit viral. Pentru acești indivizi fără urmași, robotizați și dezumanizați, mâna la piept este simbolul masonic al obedienței, iar pentru prostime e doar o imagine cu efect propagandistic, care vrea s...